Karacaören İlkokulu

Vizyon: KARACAÖREN İLKOKULU OLARAK; ÖĞRENMENİN TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLDİĞİ, ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ, ÖĞRETEN VE ÖĞRENENLERİN BİRBİRİNE İNANDIĞI, ÇALIŞANLARIN DOĞRULARI YAPTIKLARINDA ALACAKLARI CEVAPTAN KORKMADIĞI VE GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELERİNİN OLMADIĞI, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI BİR OKUL OLMAK.

Misyon: Karacaören İlkokulu Olarak; Öğrencilerin Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, •Bilgili, becerili, özgüvenli olmaları, •Çevresi ile iyi iletişim kurma becerisi kazanmaları, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, •Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, •Davranış ve başarının paralelliğini benimsemeleri, •Liderlik özelliğini kazanarak işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları için çalışmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 14.20
Isınma: Kalörifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yildizelikaracaorenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karacaören Köyü Yıldızeli / Sivas

Yerleşim Yeri - Sivas ili Yıldızeli İlçesi Karacaören Köyü TÜRKİYE

Adres - Karacaören Köyü Yıldızeli / Sivas

Ulaşım Okulumuz Sivas İli Yıldızeli İlçesine bağlı Karacaören Köyündedir. Okulumuza il merkezinden ve ilçe merkezinden ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 40 km. İlçe (Yıldızeli) Merkezine 17 km.